Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 328 km

Motor gestolen in Scharendijke

Toegevoegd: 05-08-2009, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Vanaf de Rampweg in Scharendijke is woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur een motor gestolen.


De motor stond geparkeerd bij een duinovergang en stond afgesloten met een stuurslot. Ook was de motor voorzien van een startonderbreker. De motor, een Ktm 990 Supermoto T, is matzwart en heeft oranje delen.

De motor is voorzien van het Duitse kenteken BOSM3. Op het voertuig zitten twee zwarte aluminium koffers aan de beide zijkanten. De waarde van de motor bedraagt meer dan tienduizend euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gelijk heb je (6-8-2009 om 20:56)
Rien heeft gelijk. Als er niemand discrimineert, ziet het hier straks zwart van 't volk. En volk dat niet werkt, maar rooft en steelt. Ik weet niet of die andere heren ook weleens naar Opsporing Verzocht kijken? want dan zie je de volgende dag nog de afro uitziende types voorbijflitsen op je scherm
Ben (6-8-2009 om 19:45)
@ Rien: Dat ruikt toch wel een beetje naar discriminatie. Of weet jij er soms meer van dat het een buitenlander was?
Johan (6-8-2009 om 10:05)
@Rien: lekker genuanceerde reactie van je. Het komt niet in je op dat de motor wel eens door een Nederlander kan zijn gestolen? Ja echt waar, er zijn ook Nederlanders die dat doen....
Rien (6-8-2009 om 09:39)
Lekkere reclame voor Schouwen - Duiveland. Als mijn motor daar gestolen zou worden zou ik me wel 2 keer bedenken voor ik daar weer op vakantie zou gaan. Volgens mij is er best wat aan te doe, lokmotor neerzetten bijvoorbeeld. En de grenzen moesten toch zo nodig open? Nou zie je de resultaten.
Cookie-instellingen beheren