Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontsnapte Belg opgepakt in Clinge

Toegevoegd: 08-08-2009, 13.29 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - Een arrestatieteam van de politie heeft vannacht in Clinge een man opgepakt die onlangs ontsnapte uit een Belgische gevangenis. Dat heeft de politie Zeeland bevestigd.


Volgens de politie kreeg de Zeeuwse politie een tip van de Belgische collega's dat de 32-jarige Dave A., die eind juli samen met vijf anderen ontsnapte uit de gevangenis in Merksplas, in de woning van zijn halfzus zou zitten. Hierop werd een arrestatieteam richting de provincie gestuurd. De verdachte kon om 03.00 uur worden ingerekend.

De Belgische man is naar gevangenis Torentijd in Middelburg gebracht. De verdachte, die een straf uitzat van vier jaar voor onder andere zware mishandeling, zal vermoedelijk worden uitgeleverd.

De politie had zaterdagmiddag nog geen nadere informatie over een eventuele uitlevering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-8-2009 om 22:13)
He ik jij rijd mischien nooit? Maar die gast heeft zeker gelijk!!!! Nu goed nieuws inplaats van 3 km te hard.
Noe (8-8-2009 om 19:16)
Mensen te hard rijden lijdt tot gevaarlijke situaties,er zijn grenzen ook met te hard rijden,als je er geen centen voor heb,rij dan normaal daar kom je ver mee,en boeven vangen doen verkeerspolitie,s niet maar andere afdeling.
Engeltje (8-8-2009 om 17:10)
Ja, moet je je maar aan de snelheid houden dan gebeuren er zulke dingen niet.Gebeurt ook als je in Nederland te hard rij dan krijg je ook een bekeuring.
WRX (8-8-2009 om 16:20)
Die onzin over bekeuren slaat WEL ergens op. Nu heeft de politie tenminste eens iets nuttigs gedaan voor de samenleving. Daar betalen we belasting voor! Die boets voor een paar kilometer te hard hebben totaal niets met veiligheid te maken. Alleen met strepen en financieren!
Jan (8-8-2009 om 14:45)
Het probleem met snelheidsboetes voor kleine overtredingen is dat dit gewoon verkapte belastingmaatregelen zijn. In een goed en rechtvaardig land zou deze onzin niet bestaan.
Ik (8-8-2009 om 14:00)
Die onzin over bekeuren van enkele kilometers te hard slaat helemaal nergens op!!!
Cookie-instellingen beheren