Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kindje zwaargewond op camping Haamstede

Toegevoegd: 09-08-2009, 12.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Op een camping in Burgh-Haamstede is vanochtend een kindje zwaargewond geraakt.

Volgens de politie liep het slachtoffertje, een baby, rond 9.40 uur tweede graads brandwonden op aan armen en benen. Het incident vond plaats op camping Duinoord aan de Steenweg. De ambulancedienst en de traumahelikopter kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

De gewonde is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (9-8-2009 om 22:32)
In de media zijn talloze waarschuwingen om uit te kijken met kinderen en heet water en andere gevaren in en rond het huis (vooral hete thee, reclamespot van SIRE). Heel erg voor de hele familie, een ongeluk is snel gebeurd, sterkte.
Angelique (9-8-2009 om 19:13)
Jeetje wat erg voor het kindje en de ouders!! Veel sterkte!!
Petra (9-8-2009 om 19:05)
Heel veel sterkte voor de ouders en het kindje het is voor de ouders niet gemakkelijk als je dit meemaakt , ik heb hetzelfde meegemaakt en mijn zoon ligt nog steeds in het brandwonden centrum met derde graads verbranding
Fam de maillie (9-8-2009 om 18:30)
Sterkte en hoop dat alles goed komt
Vaisonne (9-8-2009 om 18:22)
Verschrikkelijk!! Omdat ik hetzelfde met één van mijn kinderen heb meegemaakt denk ik dat mits er meteen gekoeld is, de littekens nihil zullen zijn. Onze zoon had in december nogal het één en ander aan en datgene wat aan de buitenlucht koelde zie je niet meer. Sterkte voor het kindje én de ouders
Daantje (9-8-2009 om 16:43)
Dit is mijn grootste nachtmerrie omdat ik zelf op 4 jarige leeftijd op ook met thee ben verbrand en nu nog met de littekens loop. Ben nu zelf moeder en panisch voor alles wat met heet water en vuur te maken heeft. veel beterschap voor het kindje en sterkte voor de ouders!