Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bestolen via wisseltruc

Toegevoegd: 09-08-2009, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Donderdagmiddag is een 82-jarige vrouw uit de gemeente Hulst op een parkeerterrein aan het Stationsplein in Hulst door een onbekende man bestolen van enkele tientallen euro's.


De vrouw werd rond 15.30 uur op het parkeerterrein aangesproken door een onbekende man die haar vroeg of ze geld kon wisselen. Toen de vrouw in haar portemonnee keek en wat muntjes pakte, pakte de man ook in haar portemonnee.

Hierna bedankte hij de vrouw en liep weg. Toen de vrouw later in een supermarkt wilde betalen ontdekte ze dat er enkele tientallen euro's uit haar portemonnee waren weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noe (10-8-2009 om 10:44)
Beste dader,zou dat bij mij ook eens willen proberen ipv bij ouder iemand,u voelt zich vast de master dus kom maar eens proberen bij.ben een vrouw van 30 die het triest vind dat ouderen de klos zijn.kunt u tegen iets sterkers op?....
Frans (10-8-2009 om 03:52)
De politie mag zich wel eens laten zien daar. Het is schering en inslag op het Stationsplein. Een tijd terug ook al iemand beroofd bij de geldautomaat daar vlakbij. Om nog maar niet te spreken van die asociaal geparkeerde autos. Maarja, als de lange arm zich niet laat zien...
Cookie-instellingen beheren