Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Goed gesprek loopt uit op arrestatie

Toegevoegd: 09-08-2009, 21.35 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft zaterdagavond in Breskens een 35-jarige Vlissinger opgepakt. De man had de openbare orde verstoord en probeerde een agent te slaan.


Even voor 23.30 uur kreeg de politie de melding dat een man de orde verstoorde in een horecagelegenheid aan de Boulevard in Breskens. Agenten die een kijkje gingen nemen troffen de 35-jarige man uit Vlissingen, schreeuwend in de horecagelegenheid aan. Ze verzochten hem mee naar buiten te gaan voor een gesprek.

De Vlissinger liep echter de andere kant op en probeerde, toen hij werd tegengehouden, één van de agenten te slaan. Hierop werd de 35-jarige man aangehouden. De man kreeg een dagvaarding waarna hij het bureau mocht verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (10-8-2009 om 21:21)
@Antipiet, mooie voorzieningen ja. Nog zo'n oorzaak waardoor het land naar de klote gaat. Tenminste, voor de werkende mensen dan.
Chicka68 (10-8-2009 om 18:59)
@antipiet: Ik vraag me toch af of je de laatste jaren buiten bent geweest, kranten en journaal hebt gezien?? Wat jammer dat je niet ziet hoe het er in ons land aan toe gaat. Kansen voor jong en oud, arm en rijk? Tijd om wakker te worden en ons land te zien voor wat het is. Gezeur? Nee! Realiteit!!!
Tja (10-8-2009 om 18:25)
Antipiet heeft wel gelijk vind ik..In Nederland heb je kansen als je van materialisme houd. Maar dat is ieder zijn ding. Vergeleken met de andere landen is het zo slecht nog niet ,nogmaals materialistisch gezien. make love not war!!
Tja (10-8-2009 om 18:22)
@t Piet als je 2 op een cel LEEG vind aub zeg. Nederland een beschaafd Europees land. hahaha Dit land is o.a. ontwikkeld door slavernij/ v.o.c. En nu proberen olie te stelen van het oosten. Jij 'beschaafde nederlanders' sturen mensen naar een ander land om oorlog te voeren . Ow wat is Ned. goed!
Jaap Mytilus (10-8-2009 om 14:12)
Terechte opmerking van Piet. 'n Dergelijke afwikkeling stimuleert de ondergang van een zogenaamd beschaafd west-Europees land. Het lieflijke resultaat van de te grabbel gegooide glorie van weleer.
Antipiet (10-8-2009 om 13:44)
Piet, oke je hebt gelijk... maar tenondergaand Nederland. Have a break. Niet zo zeuren hoor. We hebben een super land hoor. Met mooie voorzieningen en kansen voor jong en oud en rijk en arm.