Weerbericht:
In het westen en noorden een bui, landinwaarts meest droog maar bewolkt
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schutting in brand naast woning Middelburg

Toegevoegd: 10-08-2009, 14.40 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft maandagmiddag een brandende schutting geblust naast een woning in Middelburg.
 
De brand woedde rond 14.20 uur bij een huis aan de Kruitmolenlaan. Toen de brandweer arriveerde zorgde het brandje voor flink wat rook. De spuitgasten moesten aanvankelijk op afstand blijven omdat de bewoner meldde dat er een gasfles bij de schutting stond.
 
Het vuur kon met twee stralen hoge druk worden geblust. De brandweer heeft een waterwinning afgelegd in de straat. Niemand raakte gewond. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henriette (10-8-2009 om 17:57)
Is toch hoop ik niet in navolging van de coniferenbranden?
Middelburger (10-8-2009 om 15:51)
Krijgen we nu een periode met schuttingbranden i.p.v. coniferenbranden?
Zoop (10-8-2009 om 15:32)
Het is geen conifeer.
Dr.acula (10-8-2009 om 15:17)
Is de tweede schutting al deze week,zijn de coniferen misschien op,of word daar een beetje tegoed opgelet,en word het tijd voor iets anders.