Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na dronken rit met schade

Toegevoegd: 10-08-2009, 15.03 uur
Door: Roland de Jong
ZUIDZANDE - De politie heeft vannacht het rijbewijs ingevorderd van een 57-jarige vrouw uit de gemeente Sluis.


Zondagavond omstreeks 22.30 uur was bij de politie de melding gedaan dat op het industrieterrein in Oostburg een auto schade had gereden. De auto had meerdere palen geraakt en wat onderdelen verloren.

De auto bleek gestopt in Zuidzande. Ter plaatse troffen agenten een auto aan die aan de voorzijde flink beschadigd was. De bestuurster was door omstanders uit haar auto gehaald. Omdat het vermoeden bestond dat zij onder invloed van alcohol had gereden, werd een blaastest afgenomen.
 

Hieruit bleek dat zij teveel had gedronken en werd ze meegenomen naar het politiebureau. Omdat de ademanalyse na diverse malen nog niet gelukt was, werd van de vrouw een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is haar rijbewijs ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750