Weerbericht:
Vanochtend regen, 's middags droger. In de middag en avond veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond bij botsing

Toegevoegd: 10-08-2009, 19.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Oranjeweg in Goes is maandag aan het begin van de avond een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer werd rond 17.55 uur bij een oversteekplaats aan De Graaffstraat geschept door een naderende automobilist. Het slachtoffer vloog door de lucht en kwam op de weg tot stilstand. De ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer had volgens de politie onder meer een ernstige hoofdwond. De politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch verkeersonderzoek gedaan. De personalia van de betrokkenen zijn nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.B (10-8-2009 om 20:55)
Zonder een schuldige aan te wijzen moet ik toch even kwijt dat dit een zeer gevaarlijke overgang is,er word veel te hard gereden door automobilisten maar dan ook veel te HARD!!! Beterschap voor het slachtoffer.