Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval in woning Oude Vaart Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2009, 09.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Twee onbekende mannen hebben afgelopen zaterdagavond een overval gepleegd op een woning aan de Oude Vaart. Dat is dinsdagochtend pas bekend gemaakt.


Omstreeks 23.30 uur werd bij de woning aangebeld waarna de bewoner de deur opende. Hij werd gelijk overmeesterd door twee mannen die hem onder bedreiging terug zijn woning in duwden. Zijn woning werd vervolgens doorzocht.

In een onbewaakt ogenblik zag het slachtoffer kans via de voordeur zijn woning uit te rennen. Op straat sprak hij een buurtbewoner aan die vervolgens de politie alarmeerde. Samen met deze buurtbewoner ging hij weer terug zijn woning in maar beide overvallers waren er al vandoor.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Mensen die rond het tijdstip van de overval iets bijzonders hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (12-8-2009 om 10:02)
Afschuwelijk! Hoop dat ze snel gepakt worden, want je huis hoort je plek te zijn waar je altijd veilig bent! Snap niet dat ze het lef hebben om zoiets uit te vreten!
Marinet (11-8-2009 om 19:48)
Heel jammer dat ze bij terugkomst al weg waren,kijk die kant moeten we op indien mogelijk,iemand tegen komen en gezamelijk aanpakken.
Edje (11-8-2009 om 19:28)
@whoppa: Zodat de overvallers een wapen onder je neus kunnen duwen? Denk ff wat beter na zeg! Advies: Zeker ´s avonds laat de deur niet meer open doen! Zeker niet wanneer je alleen bent! Uiteraard wel flink straffen zulke asocialen!
Paul (11-8-2009 om 16:38)
Echt eng ik hoop dat ze niet naar gemeente tholen komen
Whoppa (11-8-2009 om 10:12)
Voor zulke gevallen zouden ze de wapenwet moeten versoepelen. Als dit gebeurt zou je gewoon een license to kill moeten hebben. De brutaliteit om iemands huis onder bedreiging binnen te gaan. Oh, kom dat maar eens bij mij doen, mn hond zou er blij mee zijn denk ik zo!!! Levenslang!!!
Cookie-instellingen beheren