Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 87 km

Vijf Belgen opgepakt voor stropen

Toegevoegd: 12-08-2009, 11.13 uur
Door: Roland de Jong

DEN OSSE - De politie heeft dinsdag vijf Belgen aangehouden op verdenking van stroperij.

De groep, twee mannen van 57 en 23 jaar en een 48-jarige vrouw uit Ingelmunster en een man en een vrouw van 46 jaar uit Oostrozbeke, werd tussen 23.00 uur en middernacht aangehouden. Een getuige had gezien dat zij kreeften hadden gevangen op de Lange Dijk bij Den Osse.

Twee mannen werden aangetroffen in en busje op de Zandweg in Kerkwerve. Bij het busje trof de politie in de berm twee netten met daarin 12, nog levende, kreeften. De mannen zijn daarop aangehouden. De andere drie personen werden aangetroffen en eveneens aangehouden op de Heuvelsrug in Kerkwerve.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (12-8-2009 om 21:59)
Goed werk politie!
Jack Teekamp (12-8-2009 om 21:38)
Op de een of andere manier schijnen sommige lieden het niet te kunnen/willen begrijpen dat zij stom bezig zijn. In ieder geval bedankt voor de oplettende getuige en succes gewenst voor het team van de politie in hun strijd tegen dit soort misdadigers.
Edje (12-8-2009 om 15:44)
Keihard aanpakken! Apparatuur inbeslag nemen en torenhoge boete geven! Het moet maar eens afgelopen zijn met die zogenaamde (belgische) sportduikers!!!