Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kleine brand in aardappelschuur Arnemuiden

Toegevoegd: 10-01-2006, 18.19 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - De brandweer is vandaag ingezet voor een brand in Arnemuiden.

Rond vijf voor half één werd gemeld dat er grote rookontwikkeling vrijkwam bij een grote aardappelschuur aan de Calandweg in Arnemuiden. Daarop gaf de alarmcentrale het sein "middelbrand" en alarmeerde de tankautospuiten 4534 (post Arnemuiden) en de tankautospuit 4530 (post Stromenweg).

De 4530 werd bemand door de dagdienst/beroepsploeg van de Stadsgewestelijke brandweer. De 4534 werd bemand door vrijwilligers van hetzelfde korps. Naast deze voertuigen rukten ook de Officier Van Dienst 4595 en de Middelburgse ladderwagen 4550 uit richting de brand.

Ter plaatse bleek het allemaal wel mee te vallen. Een binnenmuur had door onbekende oorzaak vlam gevat. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Over eventuele schade is niets bekend. De politie is overigens met diverse voertuigen ter plaatse geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750