Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Skim-apparatuur bij pinautomaat Fortis

Toegevoegd: 13-08-2009, 09.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Beveiligingsbeambten hebben woensdag bij de pinautomaat van de FORTIS-bank aan de Kersstraat in Terneuzen skim-apparatuur aangetroffen.


De apparatuur is volgens de politie inmiddels verwijderd en onderzocht. De politie is op zoek naar personen die iets verdachts hebben gezien rondom deze bank.

Mensen die meer informatie hebben voor de politie worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of met het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meisje (13-8-2009 om 13:13)
Zo kan je straks alleen nog maar BINNEN in de bank pinnen. Daar gaat een Skimmer niet op zijn gemakje die rotzooi installeren als er medewerkers lopen.
Mathild (13-8-2009 om 12:44)
De banken willen zoveel mogelijk dat de klanten de auotmaten gebruiken. Maar bij de snsbank kan je niet anders meer dan pinnen. Waarom ze hebben uit veiligheid de kas maar gesloten binnen. Dus waar is dan de veiligheid van iedereen.
Zeeuws meisje (13-8-2009 om 11:20)
Fijn he mensen al die oostblokkers hier in ONS land. Mag best eens gezegd worden wie hier verantwoordelijk voor zijn. Wat een verrijking van onze cultuur zeg. Met dank aan ons linkse kabinet. Verder moet de bank natuurlijk veel meer doen zodat dit onmogelijk wordt. Owja, en evt wat hogere straffen
Anthony (13-8-2009 om 11:04)
Als het mijn pin automaat was zat er niet alleen n gleuf voor de centjes maar ook n gleuf om een .50 kogel door te bonjouren
De Gier (13-8-2009 om 11:00)
Beste Jaap, inderdaad wordt met een camera beelden opgenomen, maar die worden niet live uitgekeken. Ik heb mijn beelden bekeken. Je ziet twee mannen de appartuur plaatsen, niet lang daarna ben ik in beeld. Binnen een uur wordt het skimapparaat weggehaald door de 2 mannen, hierna rekening plunderen!
Zoop (13-8-2009 om 10:16)
Ik ga eens tellen hoeveel nog werkende automaten er nog zijn overgebleven in Goes. Als "beveiliging" tegen skimmers sluiten ze gewoon die dingen. Ondertussen staan ze al maanden nutteloos stroom te verbruiken en geld te kosten.
Cookie-instellingen beheren