Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond na val Krabbendijke

Toegevoegd: 13-08-2009, 16.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Bij een woning aan de Oostweg in Krabbendijke is vanmiddag een man zwaargewond geraakt bij een val van hoogte.
 
Het slachtoffer viel rond 14.00 uur naar veluid tijdens het zetten van dakpannen ongeveer enkele meters naar beneden. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de man, die buiten bewustzijn was geraakt, te helpen.
 
De gewonde is met ernstig hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Famillie (14-9-2009 om 17:46)
Ik ben verre famillie van deze man... het gaat al iets beter maar het herstel is er nog lang niet!! hij heeft een schedelbasisfractuur opgelopen een paar gebroken nekwervels en zijn schouder is verbrijzelt gelukkig leeft hij nog!!! als hij iets anders was gevallen had hij nu dood geweest..
Willemjan (13-8-2009 om 21:31)
Die trauma heli heb ik voor het eerst gezien, het was een best ernstige ongeval.
Liliane Scheffer (13-8-2009 om 18:24)
Ik hoop met heel mijn hart dat de betreffende man volledig mag herstellen van het ongeluk,ook voor de famillie heel veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren