Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Aanhoudingen na vondst hennepkwekerij Arnemuiden

Toegevoegd: 10-01-2006, 21.41 uur
Door: Politie Zeeland

ARNEMUIDEN - Dinsdagochtend zijn in een woning in Arnemuiden een 25-jarige vrouw uit Goes en een 29-jarige man uit Arnemuiden aangehouden.

De politie betrad de woning om de 25-jarige vrouw, die zich in de woning bevond, aan te houden omdat ze nog een celstraf van 57 dagen moet uitzitten. In de woning (van de man) trof de politie een hennepkwekerij aan. Ook in de schuur bij de woning bevond zich een hennepkwekerij.

De elektriciteit voor deze kwekerijen werd illegaal afgetapt. Ook werd in de schuur rode diesel (gebruikt voor landbouwvoertuigen en verboden te gebruiken in personenauto’s) aangetroffen. Door de douane werd een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er ook rode diesel in de personenauto van de man zat.

In de woning zijn verder enkele honderden illegale dvd’s aangetroffen en noodsignaalmiddelen (soort vuurpijlen). Voor deze noodsignaalmiddelen is een vergunning nodig; deze had de man niet. Toen de man bij zijn aanhouding werd gefouilleerd bleek hij in het bezit te zijn van enkele grammen cocaine.

De hennepplanten, apparatuur, rode diesel, dvd’s en noodsignaalmiddelen zijn inbeslag genomen. De man is in verzekering gesteld. De politie heeft een verder onderzoek ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren