Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slapende man blokkeert oprit woning

Toegevoegd: 15-08-2009, 21.12 uur
Door: Roland de Jong
GROEDE - De politie heeft zaterdag om 01.10 uur op de Nieuwvlietseweg in Groede een 31-jarige man uit Terneuzen aangehouden.


De man had zijn auto geparkeerd op de oprit van een woning, waardoor de doorgang versperd was, en hij lag op de achterbank te slapen. De politie maakte de man wakker en nam een blaastest af. Het bleek dat de man veel teveel had gedronken en hij kreeg een rijverbod van 12 uur.

Toen de man te horen kreeg dat hij niet in zijn auto mocht over-
nachten, sloeg hij beledigende taal uit tegen een van de agenten. Daarop werd de man aangehouden en hij kreeg twee bekeuringen: één voor openbare dronkenschap en één voor de belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (16-8-2009 om 19:34)
Veiliger dan naar huis rijden ja! Dat is!
Lilian (16-8-2009 om 18:17)
Misschien een verkeerde keuze om op de oprit vsn een ander te parkeren, en beledigende opmerkingen zijn nooit juist. MAAR: WEES BLIJ DAT DEZE MAN NIET DRONKEN ACHTER HET STUUR IS GAAN ZITTEN!!!! Snap niet dat deze agenten hier geen begrip voor op kunnen brengen!!!!!
Terechte bekeuringen (16-8-2009 om 18:01)
Als hij daar met auto is gekomen heeft hij dus al eerst gereden met te veel drank op; neem niet aan dat hij eerst bij een vreemde op de stoep parkeerde en dan zich is gaan bezatten? je hebt toch niks bij een ander op zijn oprit te zoeken, laat staan dronken zijn, de boel blokkeren en slapen?
Tom (16-8-2009 om 17:09)
Ik zou het anders ook niet leuk vinden als er een of andere dronken idioot bij mij op de oprit zou liggen te slapen in zijn auto. Je moet gewoon niet drinken als je met de auto op pad gaat/bent!
Jeroen (16-8-2009 om 16:51)
Terecht bekeurd en aangehouden. Hij staat geparkeerd op de oprit van een woning die niet van zichzelf was, dus heeft hij daadwerkelijk gereden! Hoe zou jij het vinden als deze op jouw oprit stond....of erger nog, jou van je fiets rijd. Heb je dan ook zoveel commentaar op de Politie? Nee, nou dan.
Frans (16-8-2009 om 15:31)
Dit slaat inderdaad helemaal nergens op. Waarom mag je niet slapen in je auto? Dat staat nergens in de wet. Aanklagen die politie. Eenstrepige dienstkloppers waarschijnljik.
Cookie-instellingen beheren