Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Slapende man blokkeert oprit woning

Toegevoegd: 15-08-2009, 21.12 uur
Door: Roland de Jong
GROEDE - De politie heeft zaterdag om 01.10 uur op de Nieuwvlietseweg in Groede een 31-jarige man uit Terneuzen aangehouden.


De man had zijn auto geparkeerd op de oprit van een woning, waardoor de doorgang versperd was, en hij lag op de achterbank te slapen. De politie maakte de man wakker en nam een blaastest af. Het bleek dat de man veel teveel had gedronken en hij kreeg een rijverbod van 12 uur.

Toen de man te horen kreeg dat hij niet in zijn auto mocht over-
nachten, sloeg hij beledigende taal uit tegen een van de agenten. Daarop werd de man aangehouden en hij kreeg twee bekeuringen: één voor openbare dronkenschap en één voor de belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (16-8-2009 om 10:41)
Waar slaat dat nou op!!!! lig je lekker te slapen op de achterbank van je auto wordt je wakker gemaakt door de politie is het in een keer openbare dronkenschap had die man lekker laten slapen, en hem een bekeuring gegeven voor fout parkeren.
Lankester (16-8-2009 om 10:02)
Zelfs als je de verkeersveiligheid in ogenschouw neemt door te gaan slapen in je auto en NIET te gaan rijden word je nog bekeurd. Politie van Nederland word wakker, en verschuil je niet achter alle regeltjes van de WET
Hendrikjan (16-8-2009 om 07:56)
Wat stom, waarom mag die man niet in zijn auto slapen als hij wil, is toch zijn eigendom en beter laat hem slapen dan kan hij ook geen domme dingen doen van drank..
Kees (16-8-2009 om 05:52)
Onzin, wees blij dat ie niet reed met een slok op. Tis nooit goed hier in Zeeuws-Vlaanderen...
Cookie-instellingen beheren