Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje gewond bij aanrijding Vrouwenpolder

Toegevoegd: 17-08-2009, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Bij een aanrijding op de Zoekweg in Vrouwenpolder is zondag rond 15.50 uur een meisje gewond geraakt.


Het ging om een botsing tussen een personenauto en een bromscooter. De personenauto, bestuurd door een 77-jarige vrouw uit de gemeente Veere, reed over de Vrouwenpolderseweg komende uit de richting van Middelburg.
 
Toen ze linksaf de Zoekweg op wilde rijden verleende ze geen voorrang aan de17-jarige bromfietsster uit de gemeente Veere die, parallel aan de Vrouwenpolderseweg, over het bromfietspad reed.

 
 
Het 17-jarige meisje is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Na hier te zijn onderzocht, en bleek dat ze aan de aanrijding wat schaafwondjes had overgehouden, mocht ze het ziekenhuis verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren