Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen mishandeld bij verkeersruzie

Toegevoegd: 18-08-2009, 08.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zondagmiddag zijn in de Scheldestraat twee mannen mishandeld naar aanleiding van een verkeersincident.
 
De 31-jarige Middelburgse bestuurder werd rond 16.00 uur in de Scheldestraat gesneden door een tegemoetkomende automobilist, die net voor hem de Verkuil Quakkelaarstraat inreed. Hierdoor ontstond een vechtpartij.


Toen de 31-jarige man daarna zijn auto parkeerde op het parkeerterrein in de bocht van de Scheldestraat, werden zij nogmaals aangevallen door de twee personen uit de andere auto, twee 26-jarige Vlissingers. Ook was er dit keer een 50-jarige Vlissinger bij.
 

De Middelburgse man werd geslagen met diverse voorwerpen waaronder een bahco en liep letsel op aan zijn hoofd. Zijn 22-jarige passagier uit de gemeente Noord-Beveland liep ook diverse klappen op en raakte gewond aan zijn arm en hand. Beiden zijn in het ziekenhuis behandeld.

De Middelburger was in het bezit van een busje pepperspray, dit werd in beslag genomen. De drie Vlissingers zijn aangehouden. De 50-jarige man is na het afleggen van een verklaring in vrijheid gesteld, de twee 26-jarige mannen zijn in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (19-8-2009 om 21:55)
Het is in elke stad zo, hoe meer multiculti hoe meer geweld, schieten, drugs en overlast. Zie de hercules, bonedijke en bossenburg. Vandaar ook daar de samenscholingsverboden.
Zoop (18-8-2009 om 13:50)
Dat busje pepperspray hielp dan ook niet veel.
Zeeuws meisje (18-8-2009 om 09:43)
Als je problemen wilt dan zit je in de scheldestraat wel goed volgens mij he. Wat een schorem woont daar zeg. Goed dat ze die twee nog vasthouden. Maar jammer dat je nu al weet dat de strafeis gewoon te laag gaat zijn.
Jaap Vergeer (18-8-2009 om 09:34)
Lekkere jongens allemaal. Volgens mij moeten ze allemaal geen bekeuring maar een opname in Emergis.
Cookie-instellingen beheren