Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Hout speelweek gaat in vlammen op

Toegevoegd: 18-08-2009, 09.14 uur
Hout speelweek gaat in vlammen op
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Vannacht is schade ontstaan aan een grote stapel hout die bestemd was voor gebruik bij de kindervakantieweek in Hansweert.


De Hansweertse speelweek wordt volgende week gehouden en start op maandag. Vannacht ging bij een brand op het bouwterrein aan de Zeedijk een stapel hout van de bouwweek verloren (foto boven). De brandweer kreeg even voor één uur 's nachts meerdere 112-meldingen over de brand. De brandweer van Kapelle rukte met spoed uit om het vuur te blussen. Een deel van het hout kon worden gered, een ander deel ging helaas verloren.

Toen de brandweer aan het opruimen was bij deze brand, kreeg zij het verzoek door te gaan naar een tweede brand (foto onder). In de Schoolstraat in Hansweert was rond 02.15 uur een voorraad haardhout tegen de gevel van een woning in brand gestoken. De brand was met één straal hoge druk snel geblust.
 
De politie doet onderzoek naar de beide branden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saar (18-8-2009 om 09:35)
Waarom nemen ze het hout van speelstad in vlissingen niet over?
Cookie-instellingen beheren