Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Hout speelweek gaat in vlammen op

Toegevoegd: 18-08-2009, 09.14 uur
Hout speelweek gaat in vlammen op
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Vannacht is schade ontstaan aan een grote stapel hout die bestemd was voor gebruik bij de kindervakantieweek in Hansweert.


De Hansweertse speelweek wordt volgende week gehouden en start op maandag. Vannacht ging bij een brand op het bouwterrein aan de Zeedijk een stapel hout van de bouwweek verloren (foto boven). De brandweer kreeg even voor één uur 's nachts meerdere 112-meldingen over de brand. De brandweer van Kapelle rukte met spoed uit om het vuur te blussen. Een deel van het hout kon worden gered, een ander deel ging helaas verloren.

Toen de brandweer aan het opruimen was bij deze brand, kreeg zij het verzoek door te gaan naar een tweede brand (foto onder). In de Schoolstraat in Hansweert was rond 02.15 uur een voorraad haardhout tegen de gevel van een woning in brand gestoken. De brand was met één straal hoge druk snel geblust.
 
De politie doet onderzoek naar de beide branden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joan S (20-8-2009 om 13:56)
Te triest voor woorden dit net of ze vergeten zijn hoe ze het hier (eventueel) zelf zo leuk konden hebben (Ja ook ik had het daar altijd naar mijn zin). En het dan toch op deze manier zwaar vergallen voor de kids die er nu zo'n zin ik hadden. Hoop echt dat ze hier iemand voor pakken.
Connie (20-8-2009 om 08:22)
Kinderen hun speelweek misgunnen, hoe naief kun je zijn...... Zielig dat er zulke mensen rondlopen
Marjolijntje (19-8-2009 om 11:11)
Jah het is te belachelijk voor woorden, diegene die het gedaan heeft, dacht of stoer te doen of gunt al die kinderen geen KVW!!. Gelukkig hebben ze daar goede vrijwilligers die er alles aan doen om toch weer genoeg hout in te zamelen zodat het toch allemaal door kan gaan!;) Toppie!!..
Eus (19-8-2009 om 00:11)
Het is toch belachelijk voor woorden dat zoiets moet gebeuren. ze moeten met hun klauwen van andermans spullen blijven stelletje pyromanen.
Tom (18-8-2009 om 17:36)
Jammer hoor, dit. Hopelijk heeft iemand iets gezien... Ook nog brandstichten tegen de muur van een woning is helemaal belachelijk, voor het zelfde geld vliegt het huis in brand >> poging doodslag??
Meisje (18-8-2009 om 17:25)
Door de "ons-kent-ons" cultuur daar, en het gelet op andere mensen kunnen ze vast wel snel ontdekken wie dat gedaan heeft.
Cookie-instellingen beheren