Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Man betaalt kinderen voor seks

Toegevoegd: 18-08-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en het Openbaar Ministerie doen onder-
zoek naar een man die in onze provincie minderjarige meisjes ronselt voor seks. Hij zou hen daarvoor geld en beltegoed geven.


Een 15-jarig meisje heeft aangifte gedaan tegen de man. In totaal zouden echter zeker negen kinderen het slachtoffer zijn geworden van de man. De verdachte zou bedragen tussen de 150 en 300 euro betalen om seksuele handelingen bij hem te verrichten. In sommige gevallen zouden ook filmopnames zijn gemaakt.

De contacten met de man zijn vermoedelijk gelegd via het internet, maar hierover is nog geen officiële informatie. De politie heeft de dader volgens het Algemeen Dagblad opgespoord aan de hand van zijn bankrekeningnummer.
 
De verdachte, een 43-jarige, zou in Middelburg zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naom (20-8-2009 om 00:48)
De meisjes kijken teveel tv tegenwoordig,ik zeg niet dat de meisjes allemaal zo zijn,maar ze zien de clips van r&b,terwijl het werkelijkheid niet zo is.eerst kerels hitsig maken,en dan terugkrabbelen.wees verstandig!
R (19-8-2009 om 21:57)
Ik wil wel mensen ronselen om bij hem zijn edele delen te verwijderen.
Vlissingse (19-8-2009 om 19:56)
Hou toch even op zeg,nu krijgen die meisjes nog de schuld.Die man is gewoon niet bij zijn verstand,al staan er 100 meisjes van 15 voor zijn neus,zoiets hoort gewoon niet bij je op te komen.
Daphne (19-8-2009 om 17:06)
Ben ook moeder van een puber en wil dus even zeggen dat deze vent van mij gecastreerd mag worden (zou ik zelf wel willen doen) iedereen die zegt dat die meisjes het zelf gedaan hebben sporen ook niet! Zijn nog steeds kinderen!!
Ano (19-8-2009 om 16:27)
Hoor net van een kennis dat haar dochter ook slachtoffer was!
Een moeder (19-8-2009 om 16:04)
Deze man is niet wijs en verdient uiteraard zijn straf, maar kijk eens op Hyves rond en lees wat sommige jonge dames,want meisjes van 15 zijn geen meisjes meer,zo allemaal schrijven naar elkaar en vriendjes,dan vraag ik me af wie dan de hoofdschuldige is,deze jonge dames zijn zeker niet onschuldig.
Cookie-instellingen beheren