Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betaalt kinderen voor seks

Toegevoegd: 18-08-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en het Openbaar Ministerie doen onder-
zoek naar een man die in onze provincie minderjarige meisjes ronselt voor seks. Hij zou hen daarvoor geld en beltegoed geven.


Een 15-jarig meisje heeft aangifte gedaan tegen de man. In totaal zouden echter zeker negen kinderen het slachtoffer zijn geworden van de man. De verdachte zou bedragen tussen de 150 en 300 euro betalen om seksuele handelingen bij hem te verrichten. In sommige gevallen zouden ook filmopnames zijn gemaakt.

De contacten met de man zijn vermoedelijk gelegd via het internet, maar hierover is nog geen officiële informatie. De politie heeft de dader volgens het Algemeen Dagblad opgespoord aan de hand van zijn bankrekeningnummer.
 
De verdachte, een 43-jarige, zou in Middelburg zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (19-8-2009 om 15:14)
Tja, tegenwoordig voelen de meisjes van 15 zich geen 15 meer maar 20+.. Ze doen dit toch zelf! Als je verstand heb (wie tegenwoordig nog?) zoek je geen contact met een vent van 40+ via internet op déze manier!
Eise (19-8-2009 om 14:33)
@ Johan: Lezen is ook een vak. Ronselen betekent niet dat hij de meisjes vrijwillig kreeg. Dan had ie namelijk niet hoeven ronselen. Daarbij komt nog eens dat t niet normaal is en dat t ook nog eens minderjarige meisjes zijn terwijl hij dik meerderjarig is wat bij wet is verboden (en terecht)
M.c (19-8-2009 om 14:21)
wat een idioot gelijk voor goed opsluiten . zeker niet getrouwd . de meisjes wens ik sterkte toe . ik hoop dat ze er boven op komen
Janna (19-8-2009 om 13:49)
Nou johan als je goed hebt gelezen lees je dat hij er veel geld voor gaf dat is dus omkoperij wie wil er nou geen geld of beltegoed niet dat ik er op in zou gaan maar jonge weerloze meisjes die met hun hoofd in dfe wolken lopen of aa niets anders kunnen denken trappen hier regelrecht in !!!!
Zeeuw (19-8-2009 om 13:09)
Meiden van 15 moeten ook stuk slimmer zijn maar ja gebeurt in groote stad regelmatig vooral bij buitenlandse meiden de breezermeiden
@ (19-8-2009 om 13:03)
Stel je niet aan S.
Cookie-instellingen beheren