Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man betaalt kinderen voor seks

Toegevoegd: 18-08-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en het Openbaar Ministerie doen onder-
zoek naar een man die in onze provincie minderjarige meisjes ronselt voor seks. Hij zou hen daarvoor geld en beltegoed geven.


Een 15-jarig meisje heeft aangifte gedaan tegen de man. In totaal zouden echter zeker negen kinderen het slachtoffer zijn geworden van de man. De verdachte zou bedragen tussen de 150 en 300 euro betalen om seksuele handelingen bij hem te verrichten. In sommige gevallen zouden ook filmopnames zijn gemaakt.

De contacten met de man zijn vermoedelijk gelegd via het internet, maar hierover is nog geen officiële informatie. De politie heeft de dader volgens het Algemeen Dagblad opgespoord aan de hand van zijn bankrekeningnummer.
 
De verdachte, een 43-jarige, zou in Middelburg zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (19-8-2009 om 01:15)
Dit speelde blijkbaar ook al een langere tijd, heb een keer aangifte gedaan bij de politie voor incest duurde nog vier jaar voordat de politie eindelijk eens in beweging kwam, de dader kreeg toen een jaar.
Jan van dungelen (19-8-2009 om 00:20)
Wat een Vieze ***. Ik ken deze man. Deze viezerik heeft kinderen. ze moeten maar hun is ook uit horen dat hij bij hun ook iets heb uitgevreten met zn vieze handelingen als ik die viespeuk in mn handen kryg is hij nog niet jarig.! het zou je eigen kind maar is wezen.levens lang voor hem
@ (18-8-2009 om 23:43)
Goed dat meisje haar mond niet hield,maar ouders hier wacht ook een taak voor u!Zorg dat je weet wat je kind op MSN en HYVES doet !Wie nemen ze aan,welke foto's zetten ze neer,wat schrijven ze dat hen misschien kwetsbaar maakt voor verkeerde mensen!!DIT soort mensen lopen er op!!
Johan (18-8-2009 om 23:09)
Aan het bericht te lezen is er niks onder dwang gebeurd, dus bewaar die volkswoede maar voor een andere keer.
Drolletje (18-8-2009 om 20:57)
Lang leve het internet, zo kom je nog eens ergens. Tuurlijk is het een vieze vent maar waar zijn de ouders dan??
Freek (18-8-2009 om 20:36)
Deze man is fout, maar meisjes van 15 die € 150 aanpakken horen toch ook echt even na te denken, lijkt mij....
Cookie-instellingen beheren