Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man betaalt kinderen voor seks

Toegevoegd: 18-08-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en het Openbaar Ministerie doen onder-
zoek naar een man die in onze provincie minderjarige meisjes ronselt voor seks. Hij zou hen daarvoor geld en beltegoed geven.


Een 15-jarig meisje heeft aangifte gedaan tegen de man. In totaal zouden echter zeker negen kinderen het slachtoffer zijn geworden van de man. De verdachte zou bedragen tussen de 150 en 300 euro betalen om seksuele handelingen bij hem te verrichten. In sommige gevallen zouden ook filmopnames zijn gemaakt.

De contacten met de man zijn vermoedelijk gelegd via het internet, maar hierover is nog geen officiële informatie. De politie heeft de dader volgens het Algemeen Dagblad opgespoord aan de hand van zijn bankrekeningnummer.
 
De verdachte, een 43-jarige, zou in Middelburg zijn aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (5-2-2010 om 19:19)
Die kerel is fout bezig geweest, maar men moet natuurlijk niet doen of die meisjes zo onschuldig zijn. Waneer men 16 is, dan weet men toch wat er kan of wat niet kan.
Henk (20-8-2009 om 18:51)
Hij is zoiezo fout. Voor de wet mag een 1 8+ niet zonder toestemming van de ouders zulke handelingen verichten. zijn de meisjes 16 dan mag het mits het nietw ord opgenomen. Duidelijke zaak van kinderporno dus! Staffen die hap
Marinel (20-8-2009 om 13:16)
Ze zijn zeker vrij postig de jongelui, maar dan nog moet je er met je vingers van af blijven. En ouders kijk ook eens wat je kinderen zoal doen en bespreek de problemen die daar van kunnen komen. Een minderjarige moet door ons volwassenen beschermt worden.
Marinel (20-8-2009 om 13:15)
Oh oh wat een verhalen hier allemaal. Een volwassen kerel die dit doet is gewoon altijd schuldig! En meisjes die zeg maar "zelf schuldig zijn" bestaan niet!! Ook ouders hebben een belangrijke rol om hun kinderen voor zulke krankzinnige lui te behoeden.
Nina (20-8-2009 om 10:26)
In een woord smerig!!!!!!!!! Aanpakken die hap....
ArCo (20-8-2009 om 09:20)
Tja deze man is een gore viespeuk heeft ook geprobeerd iets bij een kennis van ons. Hopen dat zijn PC winkel ook goed onder handen worden genomen, eigen schuld dikke bult.