Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand serre Gevangentoren Vlissingen

Toegevoegd: 19-08-2009, 05.40 uur
Foto 2 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-8-2009 om 10:01)
Hopelijk geen schade aan de historische toren? En dat die serre maar wegblijft. Ik haat dat mensen het uitzicht beletten op iets historisch lauter en alleen om commercieel gewin voor een enkel individu. Die mag weg blijven dus, wij willen onze toren terug.
Ikke (19-8-2009 om 07:40)
Ik werd wakker van de sirenes en in me slaapkamer hing er een brand lucht. gelijk dacht ik dat moet in de buurt zijn. en het was ook dichtbij. Ik kan de gevangentoren vanuit me slaapkamer zien en de rook was erg goed te zien. Op de foto's zie je dat bijna niet meer maar de rookwolk was erg groot.
Vlissinger (19-8-2009 om 06:04)
Vanaf 04:20 ofzo op Zeegat.nl zitten meekijken, niet echt al te goed beeld maar de rookwolken waren goed te onderscheiden. Bijzonder jammer, die serre was nog lang niet zo oud, en zal nu niks meer waard zijn, brandstichting zou me niks verbazen, een houten serre gaat niet uit zichzelf branden..
Cookie-instellingen beheren