Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke brand in cafetaria Vrouwenpolder

Toegevoegd: 20-08-2009, 01.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - In een cafetaria aan het strand bij Vrouwenpolder heeft in de nacht van woensdag op donderdag een flinke brand gewoed.
 
Rond middernacht werd ontdekt dat er flinke vlammen boven de duinen uitkwamen nabij één van de overgangen bij de Oost Westweg (N57). De brandweer schaalde snel op en uiteindelijk werden blusvoertuigen uit Serooskerke (W) en Kamperland en een tankwagen uit Oost-Souburg ingezet om het vuur te bedwingen.
 
Het blussen werd bemoeilijkt door een tekort aan bluswater en de aanwezigheid van meerdere gasflessen. De brandweer heeft in het Veerse Meer een waterwinning aangelegd. Het pand liep flinke schade op. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.
 
Over de oorzaak van de brand is nog geen duidelijkheid.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dinja (20-8-2009 om 17:11)
Het is echt zonde! zo iets moois op gebouwd en dan alles in 1x weg.. Addy, Alex en het verdere personeel heel veel sterkte!
Dinja (20-8-2009 om 11:20)
Tjongen, zeg wat een toestand.. ik schrok hier gewoon van.. Addy en Alex en de rest van het personeel heel veel sterkte! Liefs..
Rob lauer (20-8-2009 om 10:25)
Dit is heel erg zuur, eindelijk hun strandtent opgebouwd alles hagelnieuw!!!! Addy en de rest heel veel sterkte!!!!!
Willem (20-8-2009 om 10:15)
Wie zegt er dat de friet ook verloren is? Verder is het wel een sneu verhaal natuurlijk
Arjan (20-8-2009 om 06:12)
Ze hadden er altijd zo´n lekkere friet....