Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrouw zwaargewond na val met fiets

Toegevoegd: 20-08-2009, 09.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een oudere vrouw is vanochtend in Middelburg ernstig gewond geraakt toen zij ten val kwam met haar fiets.
 
Het ongeluk vond rond 08.10 uur ter hoogte van gevangenis Torentijd plaats op de Nieuwlandseweg, de doorgaande weg tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland en de A58. De ambulancedienst heeft de gewonde ter plekke gestabiliseerd en vervolgens overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Rotterdam.
 
De gewonde is met de helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer zou er slecht aan toe zijn. De brandweer is ter plekke geweest om het wegdek te reinigen. Hoe de vrouw precies ten val is gekomen is niet duidelijk. Wel is vrijwel zeker dat het gaat om een eenzijdig ongeval.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbeth (20-8-2009 om 19:10)
Ik was een toeschouwer maar volgens mij was de val veroorzaakt door de stevige windstoten en had niets te maken met oversteken ook ik had moeite met de kracht van de wind op dat open stuk
Martijn (20-8-2009 om 18:29)
Ik hoop dat het goed komt met deze mevrouw,
D. (20-8-2009 om 17:24)
@ Hans; er staat NIEUWLANDESEweg en géén TORENweg. Ik heb hier járen gefietst om naar school te gaan en heb nergens last van gehad en ik kan me ook niet heugen dat er ooit iets ergs gebeurd is?
Joostmaghetweten (20-8-2009 om 15:22)
@Hans: Er staat toch duidelijk dat het om een eenzijdig ongeval gaat. Bovendien tonen de foto's dat deze mevrouw de weg al gepasseerd was of nog moest passeren. Dus, Hans, gebruik toch niet andersmans leed om je eigen frustraties te botvieren. De gewonde mevrouw wens ik het allerbeste.
Marjoke (20-8-2009 om 14:40)
Hans er wordt gesproken over de Nieuwlandseweg, niet over de Torenweg en er wordt ook niets gezegd over oversteken. Lezen maat !!! Het is een eenzijdig ongeval, dat staat er !!!
Anja (20-8-2009 om 13:16)
Er is nog niet bekend hoe het ongeval gebeurd is Fietsers EN auto's moeten daar goed opletten maar om nu van een levensgevaarlijke weg te spreken.... Nee dan ken ik wel gevaarlijker wegen in zeeland
Cookie-instellingen beheren