Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand woning Hulst

Toegevoegd: 20-08-2009, 22.57 uur
Uitslaande brand woning Hulst
Door: Roland de Jong
HULST - Een uitslaande brand heeft donderdag aan het begin van de avond voor grote schade gezorgd aan een woning in Hulst.
 
Rond zes uur had zich een blikseminslag voorgedaan bij het pand aan de Abdijstraat. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het dak van de twee-onder-een-kapwoning. De bewoners waren niet thuis. De bewoners van het aangrenzende pand werd door de brandweer uit huis gehaald.
 
Na ongeveer twintig minuten had de brandweer het vuur onder controle. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland liep de woning flinke schade op. De zolderverdieping brandde vrijwel volledig uit. Het aangrenzende pand liep ook flinke rook- en roetschade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750