Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politieonderzoek naar doodslag

Toegevoegd: 22-08-2009, 00.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vanavond een 45-jarige man uit Terneuzen aangehouden omdat hij verdacht wordt van poging tot doodslag.


Even na 21.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een geweldsincident in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse. In haar woning werd een vrouw gewond aangetroffen die geen hartslag meer had. De politie is onmiddellijk gestart met reanimeren. Nadat een ambulance ter plaatse was gekomen en medicijnen had toegediend kwam de hartslag terug. De 40-jarige vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Ter plaatse heeft de politie de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar het voorval. Het incident lijkt in de relationele sfeer te liggen. Tot even na middernacht was een groot gedeelte van de Stijn Streuvelstraat afgesloten voor een uitgebreid sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (22-8-2009 om 11:37)
Heel veel sterkte slachtoffer!
Zeeuws meisje (22-8-2009 om 10:13)
Ik heb het allemaal gezien(helaas) en ik moet zeggen dat de politie verdomd goed en snel gehandeld heeft. Hopelijk komt onze buurvrouw er helemaal bovenop. Sterkte!!
Silvia (22-8-2009 om 08:50)
Ongelooflijk!! Sterkte meis
Je collega's (22-8-2009 om 02:10)
Sterkte Hatice!
Cookie-instellingen beheren