Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvallers taxichauffeur aangehouden

Toegevoegd: 22-08-2009, 03.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Deze week heeft de politie Zeeland twee mannen aangehouden die verdacht worden van de overval en de mishandeling van een taxichauffeur op zondag 19 juli jl. in Oost-Souburg.

Afgelopen maandag is in Vlissingen een 31-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Vandaag is de tweede verdachte, een 35-jarige man uit de gemeente Tholen, door de Zeeuwse politie in Stellendam aangehouden. De eerste verdachte is donderdag aan de rechter-commissaris voorgeleid die hem in bewaring heeft gesteld. De verdachte zit in de beperkingen. Dit betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld behalve met zijn advocaat.


De tweede verdachte is overgebracht naar Torentijd, waar hij zal worden gehoord. De politie kwam de verdachten op het spoor na een uitgebreid onderzoek. Op dit moment werken nog 10 rechercheurs aan deze zaak. De aanhouding van de eerste verdachte wordt pas nu bekend gemaakt, omdat de tweede verdachte nog moest worden aangehouden.

De politie sluit verdere aanhouding niet uit. Het slachtoffer is door de politie geïnformeerd. Hij herstelt thuis nog van zijn verwondingen. Naar omstandigheden gaat het goed met hem.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland (22-8-2009 om 17:58)
Ik vind dat er wat meer gespuugd mag worden met naw gegevens van dit type ransapen die mede verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor het naar de klote gaan van de samenleving.
Marcel (22-8-2009 om 17:31)
Goed gewerkt ik hoop dat ze flink gestraft worden niet alleen zitten ook een flinke schade vergoeding voor wat ze mijn mattie geestelijk en lichamelijk hebben aangedaan het liefste ook dat ze bekend worden gemaakt aan andere taximaatschappijen zodat ze nooit meer een taxi kunnen nemen
Collega-chauffeur (22-8-2009 om 11:56)
Goed zo, zet ze maar weg voor 3 jaar met tbs wegens mishandeling..Totaal respect-loos om zo je medemens te overvallen en in mekaar trimmen, zéér laf !!! Als je crimineel wil spelen moet je het goed doen en geen medemens mishandelen..Behandel elkaar zoals je zelf behandelt wil worden !!!
John Doe (22-8-2009 om 08:27)
Sjappoo voor het team rechercheurs!
Cookie-instellingen beheren