Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder breekt ribben na val

Toegevoegd: 22-08-2009, 13.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Vrijdagavond rond 20.00 uur is op de Dam in Yerseke een 53-jarige motorrijder uit de gemeente Goes gewond geraakt.


De man kwam uit de richting van de Postweg gereden en ging richting Dam waar hij ongeveer 12 meter voor de vluchtheuvel ten val kwam. Zijn motor schoof door en raakte een personenauto die bestuurd werd door een 58-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Goes.

De 53-jarige motorrijder is met drie gebroken ribben naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk is de motorrijder ten val gekomen door te abrupt remmen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MARIAN (23-8-2009 om 14:46)
Misschien moeten auto's en motors wat meer op hun snelheid letten, het is niet normaal. Zo ook de scooters en brommers op de postweg. Wanneer dringt het tot jullie door dat je in de bebouwde kom NIET op het fietspad mag rijden. Het kost de gemeenschap handen vol geld, al deze ongelukken.
MotoRob (22-8-2009 om 18:23)
Vluchtheuvel te laat opgemerkt zeker? Arme man, ik wens je beterschap.
Bart Traas (22-8-2009 om 15:01)
Elk weekend raak, motorrijden ok, buikschuiven, niet verstandig, je ziet wat er van komt. Sterkte