Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal mishandelt Middelburger

Toegevoegd: 22-08-2009, 13.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zaterdag om 03.34 uur drie verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden in de Rozenburglaan in Middelburg.

De drie hadden eerder die nacht om 03.08 uur in de Rozenburglaan een 23-jarige Middelburger mishandeld. De 23-jarige Middelburger werd gehinderd door een van de drie verdachten op het fietspad waar hij fietste en kwam daardoor ten val. Terwijl hij op de grond lag werd de 23-jarige met een riem op zijn hoofd geslagen en door de drie geslagen en geschopt.


Uiteindelijk kon hij ontkomen en vluchtte hij weg op zijn fiets. Het slachtoffer heeft diverse kneuzingen en een snee in het hoofd overgehouden aan de mishandeling. De drie verdachten zijn 16, 18 en 21 jaar oud en afkomstig uit Tilburg en Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (23-8-2009 om 10:05)
Gevangenisstraf zou zeker op zijn plaats zijn, maar we moeten wel bewust blijven dat de gevangenis een criminele leerschool is.En als ze vrij komen zich nog stoerder voelen ..Mijn conclusie: leer jezelf verdedigen. sterkte voor het slachtoffer
Marco (23-8-2009 om 03:49)
Ik hoop dat deze gasten zelf eens een goed pak rammel krijgen. Het wordt eens en keer tijd dat vuur met vuur bestreden wordt. Ze krijgen waarschijnlijk een paar uur "taakstraf", terwijl zo'n jongen voor het leven getekend kan zijn
Leon (22-8-2009 om 22:56)
Dit soort daden moeten bestraft worden met 8 jaar hechtenis!
CRB (22-8-2009 om 19:12)
Ik ben nu half de 40 en in dauwendaele opgegroeid,geweldige tijd gehad daar...maar als je nu ziet..om te JANKEN. Gedeeltesals de meanderhof ,de edelstenenbuurt, ik durf er niet doorheen hoor 's avonds. Als het wel moet, gebeurt het regelmatig dat je wordt nageroepen, en dat voelt niet prettig.
Sander (22-8-2009 om 18:44)
Het is inderdaad belachelijk dat je ten eerste zoiets al doet maar dat je er ten tweede inderdaad met een taakstrafje weer vanaf komt dus oog om oog tand om tand zou ik zeggen dan weten ze in ieder geval wat ze een ander aandoen !!
Reeferman (22-8-2009 om 18:23)
Wat een trieste actie. 5 jaar vind ik wel een beetje overdreven, alleen als het de 3de keer is ofzo. Maar een paar maanden de cel in zou niet misplaatst zijn.