Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 22-08-2009, 13.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NOORDWELLE - Bij een ongeval op de N57 ter hoogte van Noordwelle is zaterdagmorgen één persoon gewond geraakt.


Rond 11.40 uur vond er op de kruising met de Stoofweg (N651) een kop- staartbotsing plaats tussen twee personenauto's. De toedracht van het ongeval is bij de politie nog niet bekend.

De brandweer heeft één slachtoffer uit de auto bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cock boerefijn (23-8-2009 om 01:12)
Inderdaad de zoveelste , helaas is het wachten op de eerste dode ( n) op deze kruizing . heb er zelf ook een auto total loss gereden door een fout van de andere partij . een rotonde zou inderdaad een goedkope en snelle oplossing zijn . zo eentje die ook bie stellendam te vinden is is ideaal
Lau (22-8-2009 om 21:46)
Rotonde? Welnee!! Eerst moeten er een hoop mensen verongelukken. Sorry, klinkt oneerbiedig maar het is 'gewoon' zo! Dat hebben we hier in Zeeland al vaker meegemaakt.
Marthyn (22-8-2009 om 20:30)
Wanneer word het eens tijd dat we weer gaan opletten?? ik heb nu een jaar m'n bce rijbewijs en wat je zoal niet tegenkomt... bellen smsen lezen vanalles. gewoon beter opletten aub ja dankje..
Sander (22-8-2009 om 19:56)
Sorry hoor ,maar een kop- staartbotsing heeft volgens mij in dit geval niets te maken met of daar nu wel of geen rotonde ligt het ligt .
Bengel (22-8-2009 om 18:34)
Misschien een goed idee om als verkeersdeelnemer eens uit je doppen te gaan kijken ??? Steek je hand eens in eigen boezem en geef niet iedereen de schuld. UIt eindelijk ben jij diegene die achter het stuur stapt en wegrijdt...
Volvo51 (22-8-2009 om 17:40)
En weer denk je..... We moeten met zijn allen gewoon beter opletten en niet zo gehaast zijn. En overigens, een rotonde is een goede manier om voorrangssituaties te regelen zodat het niet meer nodig is om over te steken . Maar een kop-staart-botsing voorkom je er echt niet mee. Gewoon opletten dus.
Cookie-instellingen beheren