Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval in IJzendijke

Toegevoegd: 23-08-2009, 05.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Bij een ernstig ongeval op de Willemsweg in IJzendijke is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond 3.25 uur plaats. De bestuurder reed over de N61 van IJzendijke richting Schoondijke toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. De auto kwam in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder, een 21-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Terneuzen, raakte bekneld in het voertuig en is door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


De 22-jarige bijrijder werd door de klap uit de auto geslingerd en is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De N61 tussen IJzendijke en Schoondijke is tijdens het onderzoek lange tijd afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (23-8-2009 om 11:33)
Triest zeer triest! ik hoop dat het met de bestuurder goed gaat ! we waren redelijk snel ter plaatse als voorbijgangers ,dit heeft heel wat inpact! we wensen alle betrokken familie heel veel sterkte toe !
Erik (23-8-2009 om 11:05)
Dit is erg zo jong nog!
Andrea (23-8-2009 om 10:27)
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden van deze jongens! Hopelijk komt de 21-jarige jongen er weer bovenop.
Vaisonne (23-8-2009 om 10:20)
Vreselijk om dan de dood van een vriend op je geweten te hebben. Veel sterkte!!
Maarten (23-8-2009 om 07:04)
Veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren