Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar bekent moord op vrouw

Toegevoegd: 23-08-2009, 15.40 uur
Terneuzenaar bekent moord op vrouw
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zaterdagmiddag is de 40-jarige vrouw uit Terneuzen overleden die vrijdag betrokken was bij een geweldsdelict.


De verdachte heeft bekend zijn vrouw om het leven te hebben gebracht. De oorzaak ligt waarschijnlijk in een relatieprobleem. Politie en justitie vermoeden dat er sprake is van moord.

De Zeeuwse politie is nog bezig met een buurtonderzoek en het horen van diverse getuigen. Morgen wordt sectie verricht. De verdachte wordt in het begin van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Zie ook:
- 22/08/2009: Politieonderzoek naar doodslag


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ansjuh (24-8-2009 om 21:04)
Wat verschrikkelijk. ik wens de familie van het slachtoffer veel sterkte en ik hoop met oprecht dat de dader een flinke straf tegemoet ziet. je kan ook iets oplossen zonder dat er fatale klappen vallen!
Vivian en tim (24-8-2009 om 17:45)
Voor de familie, wij vinden het heel erg voor jullie om een geliefde te verliezen.We hebben haar een paar keer gesproken en het was een vriendelijke vrouw. En we vinden het ook heel erg wat er gebeurt is. Jullie hebben onze medeleven en wij wensen u sterkte. Met vriendelijke groet, vivian en tim
M (24-8-2009 om 07:17)
Erg voor de familie ,hopelijk gaat ook de politie hier lering uit trekken dat als er gebeld wordt men ook in actie komt en niet wacht op dergelijke erge gebeurtenissen alvoor men er wat aan doet want hier is het wachten op het volgende slachtoffer hoe erg ook
Karin jansen (23-8-2009 om 18:14)
Wat is dit verschrikkelijk om zo aan je eind van je leven te komen.Als er problemen zijn in een relatie probeer dit dan op een andere manier op te lossen,want het leven kan soms kort zijn.Heel veel sterkte voor de familie van deze vrouw.
Cookie-instellingen beheren