Letsel na kopstaartbotsing Middelburg

Toegevoegd: 25-08-2009, 03.37 uur

Letsel na kopstaartbotsing Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een kop-/staartbotsing op de Schroeweg in Middelburg is maandagmorgen één persoon gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 08.40 uur nabij de rotonde bij de Mortiere drie voertuigen met elkaar in botsing. Eén persoon had letsel opgelopen en moest door de ambulancedienst worden behandeld.

Over de ontstane schade is niets bekend. Ook is nog geen duidelijkheid over het letsel van de gewonde.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (25-8-2009 om 12:45)
Op deze weg wordt heel vaak niet gekeken naar de aanduidingen op het wegdek en langs de weg. Er is nog maar 1 baan richting de A58 en Vlissingen Oost en je zou rijk worden als je daar eens ging bekeuren. Heel veel mensen pakken toch de buitenbaan waardoor de problemen zoals gisteren ontstaan.
Doek (25-8-2009 om 07:57)
Een van de bestuurders zat zeker naar dat grote spandoek te kijken.....