Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij aanrijding Nieuwdorp

Toegevoegd: 25-08-2009, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een aanrijding op de Bernhardweg West tussen Middelburg en Nieuwdorp zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 16.40 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing ter hoogte van hectometerpaaltje 23,5. Direct werden meerdere ambulances, brandweerwagens en de traumahelikopter ter plekke gestuurd.
 
Eén persoon kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Twee betrokkenen zijn gewond geraakt. Rond 17.40 uur is de traumahelikopter uit Nijmegen ter plekke gekomen om te assisteren. Met de helikopter is één van de gewonden afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. De andere gewonde is per ambulance afgevoerd.
 
De weg is gestremd vanwege bergingswerkzaamheden. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek verricht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mie (25-8-2009 om 22:39)
De traumahelikopter moet wel beschikbaar zijn vanuit Brugge of Rotterdam, vandaar dat hij uit Nijmegen (vliegveld Volkel) om precies te zijn kwam.
Maarten (25-8-2009 om 22:16)
Gelijk weer negatieve reacties. hoe snel iemand uit een wrak wordt gehaald is afhankelijk van zijn toestand, waar en hoe hij/zij bekneld zit en wat er gebeurd als je bepaalde onderdelen van een auto van een slachtoffer afhaalt.. denk aan interne bloedingen etc.. maar snel oordelen is leuker.. toch?
Volvo51 (25-8-2009 om 21:48)
Goede hulpverlening kost soms veel tijd, bruut geweld om iemand te bevrijden kan veel schade berokkenen. En wat betreft de traumaheli: ook in Zeeland zien we dat (helaas) de heli steeds vaker wordt opgeroepen. Het kan dus gebeuren dat de dichtstbijzijnde heli met iets anders bezig was.
Mario (25-8-2009 om 21:42)
Jullie kunnen er vanopaan gaan dat de grootst mogelijke preciesie en snelheid geleverd wordt om de persoon te bevrijden. Dat de LL2 (Rotterdam) niet kan komen kan te maken hebben met het feit dat die niet inzetbaar was (na een eerdere inzet in Den Haag. Het alternatief is dan simpelweg Nijmegen.
Ad Filius (25-8-2009 om 20:33)
Nou ik was zelf bij het ongeval en waarom het zo lang duurde is dat de man gecompliceerd klem zat vandaar dat het voor u zolang duurde maar voor het slachtoffer niet die was blij dat hij zonder pijn er uit is gehaald.
Nieuwdorper (25-8-2009 om 20:00)
Bij een bekenlling kan het soms al drie kwartier duren voor iemand veilig uit de auto gehaald kan worden, dus zo raar is het allemaal niet!
Cookie-instellingen beheren