Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

OM: Verdachte moord langer vast

Toegevoegd: 25-08-2009, 19.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De 45-jarige Terneuzenaar die dit weekeinde werd aangehouden in verband met de moord op een 40-jarige vrouw uit diezelfde plaats blijft voorlopig vastzitten.


De verdachte werd vandaag door de rechter-commissaris van de Rechtbank Middelburg in bewaring gesteld. Hij zal op 8 september voor de raadkamer verschijnen, die dan over de gevangenhouding beslist. Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zit de verdachte in beperkingen.
 
Vrijdagavond rond 21.05 uur ontving de politie een melding van een geweldsincident in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse. In haar woning werd de vrouw gewond aangetroffen, ze had geen hartslag meer.
 
De politie startte onmiddellijk met reanimatie. Nadat een ambulance ter plaatse was gekomen en medicijnen had toegediend, kwam de hartslag terug. De 40-jarige vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht maar overleed daar later aan haar verwondingen.
 
De verdachte werd ter plekke aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De man zit dus voorlopig nog vast. Het incident lijkt in de relationele sfeer te liggen.
 
Zie ook:
- Terneuzenaar bekent moord op vrouw (23-08-2009)
- Politieonderzoek naar doodslag (22-08-2009) 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (26-8-2009 om 21:00)
Lekker houden daar precies waar hij hoort...
Cookie-instellingen beheren