Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Inventaris schoolgebouwtje vernield

Toegevoegd: 26-08-2009, 08.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen maandag en dinsdagmiddag 16.00 uur is er ingebroken in een bijgebouwtje van een schoolgebouw aan de Kruisweg in Middelburg. Toen de politie later ging kijken werd een man in het gebouw aangetroffen.


In het gebouwtje werden diverse ruiten van deuren en een groot deel van het inventaris vernield. Ook werden alle kragen van de toiletten opengedraaid waardoor er in heel het gebouwtje een laag water stond. In het water zijn grote dozen met boeken leeg gegooid. Verder was er een slaapplek in een van de kantoortjes in het gebouw gemaakt.

 
 
 
Agenten die dinsdagavond rond 20.20 uur een kijkje gingen nemen bij het schoolgebouw ontdekten een nieuwe verbreking en troffen in het gebouwtje een 34-jarige man uit Vlissingen aan. Hij is aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi (26-8-2009 om 15:04)
Waarom moet zoiets nou, of ze niks anders te doen hebben!! Ik woon er zelf dichtbij, ze waren er druk aan het bouwen. Echt aso!
Cookie-instellingen beheren