Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Winkeldievegges stelen voor 5000 euro

Toegevoegd: 26-08-2009, 08.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag twee Eindhovense vrouwen van 44 en 20 jaar oud aangehouden wegens het plegen van winkeldiefstallen.


Rond 14.40 uur meldde een getuige bij de politie dat een vrouw verschillende keren met goederen heen en weer liep naar een auto die geparkeerd stond aan het Walplein in Middelburg. Agenten die een kijkje gingen nemen zagen al vrij snel een vrouw aan komen lopen met een plastic tas en spraken haar aan.

De plastic tas bleek geprepareerd te zijn en vol te zitten met goederen, afkomstig van een winkel aan de Markt in Middelburg. In de openstaande kofferbak van de auto stonden nog twee tassen vol met goederen, sommigen zelfs nog voorzien van veiligheidslabel.

Hierop is de vrouw, van 20 jaar oud, afkomstig uit Eindhoven aangehouden. Toen de vrouw werd overgebracht naar het politiebureau, en andere agenten bij de auto gingen kijken of er nog meer personen naar het voertuig kwamen, bleek de auto weg te zijn. De auto werd kort daarop door agenten gezien op de A58 en aan de kant gezet. De bestuurster van de auto, een 44-jarige vrouw uit Eindhoven, werd aangehouden en naar het politiebureau in Middelburg gebracht.

Na het bekijken van alle, bij de vrouwen aangetroffen goederen (voornamelijk kleding) bleken dezen een totale waarde van ruim 5000 euro te hebben. De vrouwen zijn in verzekering gesteld. De goederen en de auto zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anti-Sociaal (2-9-2009 om 18:37)
"Echt goed van de politie dat ze merkte dat iets niet klopte met de tas die de vrouw bij zich had" Kan je nou lezen? Er staat duidelijk omschreven, dus goed lezen, dat een vrouw had door gebeld omdat haar iets was opgevallen!!!! Zonder tips en bewijs is de politie zeeland helemaal nergens ;)
Dolf (26-8-2009 om 21:02)
Goed werk van die oplettende persoon en de politie. Geef de politie een percentage van de opbrengsten die ze aan buit bij de burgers en winkels terugbrengen, per regio. Zodat deze mensen gemotiveerd blijven en aan het eind van het jaar een bonus krijgen. Dan wordt dit werk nog eens gewaardeerd.
Nickey (26-8-2009 om 18:36)
Dure vakantie gehad hierin Zeeland?
Vonck (26-8-2009 om 17:29)
En ik maar werken
Mir. (26-8-2009 om 10:26)
Ziek!
Marga (26-8-2009 om 10:07)
Politie Middelburg geweldig!!! Ik vind dit echt bijzonder dat een agent zag dat er iets niet helemaal klopte met de tas en nog mooier dat nummer 2 later van de weg is gehaald. Die 2 dachten zeker dat gratis winkelen in Middelburg een fluitje van een cent was. Torentijd gratis kost en inwoning.
Cookie-instellingen beheren