Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat doodgeschoten in Koudekerke

Toegevoegd: 26-08-2009, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - In de omgeving van de Dishoekseweg in Koudekerke is deze week een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het diertje werd vermoedelijk tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur neergeschoten met een buks. De kat werd 's ochtends dood aangetroffen.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (29-8-2009 om 08:10)
Nu ben ik geen kattenfan, en ja ik baal als ze mijn tuin als wc gebruiken en omgraven! Maar een kat iets aandoen??? NEE!!!! Dit is gewoon onmenselijk, ondierlijk!!!!! Tegen dierenleed zou wel een betere wet moeten komen dat in dit geval de dader (als ze hem vinden)gepast gestraft kan worden.
Harry (29-8-2009 om 01:27)
Ik praat niet over het rechtvaardigen van het neerschieten van een dier. Dat doe je niet. maar wel over overlast en mijn honden zijn een afschrik middel.Geen gelul iedereen dierenbelasting en chippen er zijn ook namelijk mensen met een groot erf waar de hond nooit van afkomt denk maar aan een boer
Cor (28-8-2009 om 20:54)
Let wel , ik ben een dierenvriend en absoluut tegen elke vorm van geweld, maar ik heb het idee dat sommigen er nogal radikaal tegenin gaan en het perspectief enigzins uit het oog verliezen
N (28-8-2009 om 20:53)
Katten geven in een woonwijk heel veel overlast, dat snap ik wel. Maar valt dat niet op een andere manier op te lossen. Een mens die wild plast, schiet je toch ook niet in ze reet? En ja dierenbelasting, zou eerlijk zijn, maar hoe doe je dat met de baasjes waar de kat niet van naar buiten gaaan?
Cor (28-8-2009 om 20:50)
@ thera, kijk dat is nu net mijn punt, er word gereageerd alsof er heel wat aan de hand is, maar ik heb het niet over jou , of over je kind,we moeten alles in enig perspectief blijven zien, we hebben het over een dier( ) en jij begint over een kind. snap je het verhaal?
PS (28-8-2009 om 19:17)
Mensen die dierenleed veroorzaken zijn het leven zelf niet waard. Laat het een waarschuwing zijn !
Cookie-instellingen beheren