Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

15-jarige bromfietser botst op bestelbus

Toegevoegd: 26-08-2009, 10.32 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Een 15-jarige jongen is dinsdagavond gewond geraakt toen hij met een bromscooter tegen een geparkeerde bestelbus reed.


Het ongeluk deed zich rond 18.50 uur voor op de Zandweg. De jongen droeg geen helm en was, gezien zijn leeftijd, niet in het bezit van een bromfietscertificaat. Toen de jongen over de Zandweg reed, zag hij dat vanuit tegenovergestelde richting een politieauto nader-de. De bromfietser stuurde daarop pzij om de politie voorbij te rijden.

Toen hij daarna moest afremmen schoof zijn achterwiel weg en botste hij tegen een geparkeerd staande bestelbus. De jongen verliet daarna de plaats van het ongeval.

De jongen liet de bromscooter achter. Hij werd even daarna aangehouden op de Ring. De jongen, die letsel opliep aan een arm en been, verklaarde dat hij de scooter, die bij het ongeval beschadigd raakte, van een bekende geleend had. Ook de bestelbus liep schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (26-8-2009 om 16:07)
Het is te hopen dat het jochie alle kosten ZELF moet betalen!!! Geen helm, geen certificaat, bestelbusje kapot. Wat als hij was gevallen en hersenlesel had/ Wat als hij een kind onderste boven rijd????? Voorlopig geen certificaat geven en dat de ouders hem maar flink mogen straffen
Kees (26-8-2009 om 14:18)
Hoezo 15 jaar?Dachte dat we hier pas met 16 op een brommer mogen rijden?Dus alles in beslag nemen en de vader laten betalen + bonus erop
Ja-Ja (26-8-2009 om 11:27)
Voor dit kereltje is het goed afgelopen en laat het een goede les zijn.Hij wist dat hij fout bezig was. Flink aanpakken.Les voor de toekomst??? Ben benieuwd wat zijn ouders zeggen of wiste ze dat zoonlief met 15 jaar al op brommers reed?
Jo (26-8-2009 om 10:48)
Niet zo`n hele slimme jongen, hopen dat hij hier van geleerd heeft.
Cookie-instellingen beheren