Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scooter van gewonde gestolen

Toegevoegd: 27-08-2009, 13.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Jacoba van Beijerenweg in Vlissingen is dinsdag een scooter gestolen.


Een 16-jarig meisje uit Oost Souburg reed rond 17.30 uur op haar zo goed als nieuwe scooter in de richting van de Koudekerkseweg toen vanuit de Oorschotlaan een jongen op een scooter kwam aanrijden.

Deze jongen verleende haar geen voorrang. Hierdoor ontstond een botsing. Het meisje viel op straat en bezeerde haar arm. De jongen stelde voor om haar scooter wat opzij te zetten maar reed er vervolgens vandoor. Het meisje liet hij gewond achter.
 
 
 
In het ziekenhuis constateerde men een gebroken sleutelbeen en een gekneusde pols. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de scooter, een rood/grijze Yamaha met het kenteken D7-46-DB. De scooter is vier maanden oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (28-8-2009 om 07:59)
Dus hij liet zijn eigen scooter staan?
Chris (28-8-2009 om 05:46)
Wat het verhaal niet vertelt: wat is er met de scooter van die jongen gebeurt? Heeft hij die laten staan? Dan lijkt het me niet moeilijk om aan de hand van het kentekenplaatje te achterhalen wie die lafaard is. Of zaten ze met z'n tweeën op die scooter?
Frans Rietmeijer (27-8-2009 om 23:27)
Hier staat je verstand toch bij stil!
Insider (27-8-2009 om 23:16)
Vlissingen gaat de Randstad hard achterna. De verpaupering slaat ook flink toe in Zeeland. Dit is het ultieme voorbeeld. In een woord schandalig!
ANONIEM (27-8-2009 om 23:11)
Wij kennen het slachtoffer. Heel veel sterkte met dit gebeuren. Het is te hopen dat de dader snel gepakt wordt en vervolgd wordt met doorijden na een aanrijding met diefstal. Hoe haal je het in je kop?! Hoop dat jij eens de verkeerde tegen komt!
Anneke (27-8-2009 om 23:02)
Kun je hem niet achterhalen met de scooter waar hij op reed? Dat je zoiets doet vind ik echt heel schofterig.
Cookie-instellingen beheren