Weerbericht:
Eerst nog af en toe (mot)regen, in de loop van de dag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter van gewonde gestolen

Toegevoegd: 27-08-2009, 13.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Jacoba van Beijerenweg in Vlissingen is dinsdag een scooter gestolen.


Een 16-jarig meisje uit Oost Souburg reed rond 17.30 uur op haar zo goed als nieuwe scooter in de richting van de Koudekerkseweg toen vanuit de Oorschotlaan een jongen op een scooter kwam aanrijden.

Deze jongen verleende haar geen voorrang. Hierdoor ontstond een botsing. Het meisje viel op straat en bezeerde haar arm. De jongen stelde voor om haar scooter wat opzij te zetten maar reed er vervolgens vandoor. Het meisje liet hij gewond achter.
 
 
 
In het ziekenhuis constateerde men een gebroken sleutelbeen en een gekneusde pols. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de scooter, een rood/grijze Yamaha met het kenteken D7-46-DB. De scooter is vier maanden oud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ (28-8-2009 om 23:12)
Duh Arno. Reacties worden vaak in etappes geplaatst. Doorgaans weet iemand dus niet wat de ander geschreven heeft tot de webmasters hen -allemaal tegelijk- plaatst. Het is geen forum waar direkt reacties te lezen zijn.
... (28-8-2009 om 14:53)
Egt laf..
Arno (28-8-2009 om 12:43)
Niet allemaal dezelfde bijdehante opmerking aub... Veel potentiele politiemensen hier!
Rus (28-8-2009 om 12:37)
Kenteken is niet te achterhalen als hij ook al op een gestolen scooter reed!!!!! Zo'n klootzak flink aanpakken als ze hem pakken.
Bud (28-8-2009 om 08:44)
Deze jongen kwam zelf ook aanrijden op een scooter. Ik neem aan dat zijn scooter dus achter gebleven is. want dan valt hij makkelijk te traceren. Of was deze gestolen, staat er nog een misdrijf op zijn naam. Ik wens het meisje heel veel sterkte, beterschap en succes.
A.Moehijam (28-8-2009 om 08:12)
Maar dan heb je toch die scooter waar die gozer op reed? met kenteken?