Weerbericht:
Zon en wolkenvelden, lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

EHBO-cursus Oost Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 28-08-2009, 08.51 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - De EHBO-verenigingen uit Clinge, Graauw, Nieuw-Namen en Sint Jansteen starten in oktober weer met een nieuwe, gezamenlijke EHBO-cursus inclusief reanimatie en AED.


De EHBO-cursus is voor iedereen vanaf 15 jaar en duurt 12 lessen. Aansluitend wordt nog de gelegenheid geboden om de module verbandleer te volgen. Deze module duurt nog eens 2 avonden. Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk om deze cursus te volgen met behulp van e-learning.

Aanmelden voor de cursus kan bij het secretariaat van de bovengenoemde EHBO-verenigingen of via het secretariaat van EHBO Clinge. Per e-mail: ehbo.clinge@zeelandnet.nl of via telefoon: 0114-321083 (‘s avonds).

De lessen zijn op woensdag- of donderdag-avond van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten voor de cursus bedragen € 150,-. Dit is inclusief het lesmateriaal, het examen, het EHBO-diploma en het AED-certificaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ehbo er (28-8-2009 om 15:03)
Per 1 september is AED verplicht bij de opleiding je krijg dan geen apart certificaat meer zonder AED geen EHBO diploma maar een getuigschrift.