Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Kat omgekomen bij woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 28-08-2009, 12.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een binnenbrand in een woning in Vlissingen is vannacht een kat om het leven gekomen. Dat meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland.


Door nog onbekende oorzaak brak even na middernacht brand uit in een appartement aan de Hogeweg. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden ingezet om de brand te blussen. Als gevolg van de brand was het trappenhuis vol rook komen te staan.
 
Doordat de ramen en deuren van omwonenden dicht waren, werd voorkomen dat ook aangrenzende panden rookschade opliepen. Volgens de woordvoerder heeft de brandweer metingen verricht.
 
 

De bewoonster kon zich op tijd in veiligheid brengen. Voor haar kat kwam de redding door de brandweer te laat. De vrouw was geëmotioneerd en de ambulancedienst kwam ter plekke om haar te onderzoeken. Voor zover bekend bleef de vrouw echter ongedeerd.

Het pand liep flinke schade op. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jessica (28-8-2009 om 19:54)
tatjana mensen belangrijker dan dieren? heb je er wel bij stil gestaan dat dieren voor de een het zelfde betekenen als kinderen voor anderen? een dier maakt deel uit van de familie en het verlies van je dier is net zo erg als het verliezen van je kind heb het meegemaakt dus weet wat het is
Chicka68 (28-8-2009 om 18:58)
@Tatiana: het is maar een dier!!!! Meisje toch, wat een opmerking die getuigd van een gebrek aan vermogen tot medeleven. Voor de eigenaar is het zeer verdrietig dat dit is gebeurd en een beetje menselijkheid mag je toch verwachten. Mensen die zo denken als jij vind ik eng. Sterkte voor de eigenaar!
Zeeuw (28-8-2009 om 17:59)
Sterkte mevrouw... Ik zou zelf ook niet weten wat te doen als ik mn maatje zou verliezen!
M (28-8-2009 om 15:23)
Wat zonde, ik wens mevrouw sterkte en maistroo zorg voor je eigen dieren die je zelf aangeschaft hebt en probeer niet op een handige manier van je kat af te komen. Lekker makkelijk! Dieren over hebben kan niet heb je zelf voor gekozen!! Asiel zit vol met katten die graag bij mevrouw willen wonen!
Angèle (28-8-2009 om 15:12)
Ik wens de bewoonster veel sterkte toe, en wens haar allerminst personen als "maistro" toe, die niet eens hun naam durven publiceren!
Tatiana (28-8-2009 om 15:03)
Ja zielig maar niet vergeten dat het een dier is, mensen zijn belangrijker en gelukkig geen slachtoffers en een kat koop je zo weer nieuwe tog, een mens of kind is ONVERVANGBAAR!!!! Relativeer je gevoelns weetje..suc6
Cookie-instellingen beheren