Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat omgekomen bij woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 28-08-2009, 12.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een binnenbrand in een woning in Vlissingen is vannacht een kat om het leven gekomen. Dat meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland.


Door nog onbekende oorzaak brak even na middernacht brand uit in een appartement aan de Hogeweg. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden ingezet om de brand te blussen. Als gevolg van de brand was het trappenhuis vol rook komen te staan.
 
Doordat de ramen en deuren van omwonenden dicht waren, werd voorkomen dat ook aangrenzende panden rookschade opliepen. Volgens de woordvoerder heeft de brandweer metingen verricht.
 
 

De bewoonster kon zich op tijd in veiligheid brengen. Voor haar kat kwam de redding door de brandweer te laat. De vrouw was geëmotioneerd en de ambulancedienst kwam ter plekke om haar te onderzoeken. Voor zover bekend bleef de vrouw echter ongedeerd.

Het pand liep flinke schade op. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wout (1-9-2009 om 09:11)
Tatjana, helemaal gelijk. Als ik moest kiezen tussen vrouw/kind en hond/kat, dan wist ik het ook wel. En mensen oordeel niet over mijn vermogen tot medeleven, want jullie kennen me niet. Ik heb een hond, en die wil ik voor geen goud kwijt. Overigens wel sterkte voor de vrouw.
Han (1-9-2009 om 07:39)
Ja wat een rare mensen om dit te zeggen , ze weten niet wat ze zeggen,want hebben zelf geen greintje gevoel in hun donder ,voor ons is een dier het belangrijkste wat er is,altijd blij en eerlijk ,kun je van mensen niet zeggen!!!!!!!!!!!!
Ding (30-8-2009 om 02:38)
En toch is een kat maar een goed, volgens de wet. Neemt niet weg dat het erg emotioneel kan zijn voor het baasje (bazin). Veel sterkte voor het baasje of bazinnetje.
Marco (29-8-2009 om 00:38)
Sterkte. Heb zelf ook 3 katten, 1 ervan is mijn lievelingetje, 1 is mijn maatje en 1 is mijn vriend. Maar zou ze voor geen goud willen missen. Mevrouw heel veel sterkte. Gegroet van een dierenvriend
Ano (28-8-2009 om 22:32)
Och angele! het feit dat maistro de term (een kat over) gebruikt zegt meer over zijn niveau dan dat hij zijn naam niet vermeldt! net als het niveau van tatiana weetje! die kan nog niet eens fatsoenlijk schrijven weetje!rare mensen weetje! sorry dat ik geen hoofdletters gebruik weetje!
Vonck (28-8-2009 om 20:02)
Tatiana... Wat een achterlijke reactie is dat nou op een bericht als dit. Kan je zeggen dat ik mijn hond en kat vele malen belangrijker vind dan jou en je kinderen. Bij velen is een dier net als bij ons thuis gewoon een gezinslid waar men inmens veel om kan geven.