Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 86 km

Zwaargewonde bij uitslaande brand

Toegevoegd: 28-08-2009, 22.53 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - Een uitslaande brand heeft vrijdagavond een woning aan de Havenstraat in Colijnsplaat behoorlijk beschadigd. Eén persoon raakte bij de brand zwaargewond.
 
Rond 21.45 uur kreeg de brandweer de eerste meldingen van de brand binnen. Als gevolg van blikseminslag was brand ontstaan en toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het dak. Direct werd een twee bluswagen opgeroepen. Ook werd een ladderwagen ingezet.
 
Bij de brand liep één persoon een slagaderlijke bloeding op. Er kwam een ambulance ter plekke en de gewonde is naar het ziekenhuis vervoerd. Een woordvoerder kon vanavond nog niet zeggen hoe het slachtoffer de verwondingen had opgelopen en hoe het nu met de gewonde gaat.
 
De brandweer kon voorkomen dat een aangrenzende woning flinke schade opliep. De woning waarin de brand ontstond brandde vrijwel volledig uit.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hallo (29-8-2009 om 09:21)
Voorbijganger heeft raam ingeslagen omdat hij dacht dat er nog mensen binnen waren, terwijl omstanders aangaven dat dit echt niet het geval was.
Cookie-instellingen beheren