Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw brandstichting Terneuzen

Toegevoegd: 29-08-2009, 12.05 uur
Opnieuw brandstichting Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Aan de Merwedelaan in de wijk Zeldenrust in Terneuzen heeft opnieuw een buitenbrand gewoed. Deze keer betrof het een holle boom die vanbinnen helemaal in brand stond.


Bewoners uit de straat hebben zelf eerst nog een bluspoging gedaan met 2 brandblussers. Dit was echter niet genoeg waarna de brandweer ter plaatse is gekomen om het vuur te doven. De klus was snel geklaard en na een klein kwartier kon men weeral terug richting de kazerne.

Eerder deze week vonden er ook al branden plaats in de wijk. Op vrijdag 21 augustus ging er, op nog geen honderd meter van waar de boom in brand stond, een coniferenhaag in vlammen op. Een dag later was er een brandje in de bossage bij O.B.S de Meerpaal aan de Sloelaan.

Of de branden in verband staan met elkaar is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sluiskillenaar (30-8-2009 om 15:45)
@Rien, als je je kinderen harder aanpakt, krijg je gelijk de kinderbescherming op je dak, ik neem aan dat je dat TV-spotje ook wel kent...
18jarigemeid (30-8-2009 om 13:03)
Altijd maar de schuld geven aan de jongeren. lafbekken zijn julie! er zitten heus goede jongeren tussen maar die worden aangekeken op het gedrag van andere,wie zegt dat het jongere waren? Opvoeding ligt bij de ouders:Dat die geen handhaving en gezag meer kennen is hun probleem, groet van mij
Rien (30-8-2009 om 12:21)
Mischien moeten de ouders de taak van opvoeden eens wat serieuzer opvatten. Of de ouders straffen dan pakken ze hun kinderen wat harder aan mischien. Waarom moeten jongeren op straat hangen? Het is net als met huisdieren die laat je toch ook niet aan hun lot over.
Bewoner van de straat (29-8-2009 om 22:21)
De politie en iets doen?wat gaan ze doen?Hey jongens hou eens op ga eens!dat zeggen ze verder niets! Maar als ik zie of merk dat ze iets doen geloof dan ben ik eerder als de politie en pak ze bij hun kraag!Laat die gasten zijn eigen huis in de fik steken mss zegge hun ouders dan wel iets...
Frederick (29-8-2009 om 17:10)
Buurthonk geloof ik,dat hadden wij vroeger toch ook niet! of we maakte het zelf! het zal wel weer aan de gemeente liggen dat ze niet kunnen spelen.laat ze eens wat nuttigs doen,maar daar hebben ze geen zin in tegenwoordig.nee de brand nadoen van zullie playstation of nintendo!
Rita (29-8-2009 om 17:09)
@ Sandra Als jij er zo zekervan bent dat het hangjongeren zijn dan weet je vast ook wie het zijn .... of herken je ze Een idee om dit te melden bij polite misschien?
Cookie-instellingen beheren