Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken en zonder rijbewijs in Vlissingen

Toegevoegd: 29-08-2009, 15.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden die zonder rijbewijs en onder invloed achter het stuur was gekropen.

De politie zag de man rond 00.15 uur in de Bonenburg in Vlissingen. De man, een 25-jarige Vlissinger, was onder invloed van alcohol en bestuurde een auto zonder dat hij in het bezit is van een rijbewijs. Een blaastest wees uit dat hij vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De Vlissinger is ingesloten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (30-8-2009 om 09:12)
Waar gaat dit heen. Een goede straf maaarja dat kennen ze niet. Maar mensen over één kam scheren is ook niet nodig. Ongelukken in het verkeer gebeurt zoveel en ook zonder alcohol in het verkeer en dan ook met dodelijk afloop.
Selima (29-8-2009 om 18:25)
Goed zo en lekker vast laten zitten wanneer leren mensen het nou is DRANK EN VERKEER gaan niet samen.ik ben zelf een helegoeie vriend verloren omdat een zatlap het nodig vond om zat achter het stuur testappen.en het kost anders man leven.MENSEN LEREN HET NOOIT.STRAFFEN MOETen echt hoger worden.
Nao (29-8-2009 om 16:52)
En wat doen ze ermee? 1 dagje opsluiten, en dan vrij laten zodat ie weer verder kan?